< Terug naar het verleden
/
De kunst van het detail voor de VL3 evolutie
24/9/2021

De kunst van het detail voor de VL3 evolutie

VL3 Exterieur
Er zijn vier belangrijke keuzes die u moet overwegen wanneer u nadenkt over het ontwerp van uw vliegtuig. Als u het eenvoudig wilt houden, kunt u kiezen voor een vliegtuig in één kleur. Ons team biedt zes bekende ontwerpen aan onder de optie "Ultimate JMB", waar u basisideeën en inspiratie vindt over hoe uw vliegtuig zou kunnen worden ontworpen. De Ultimate Free en Ultimate One ontwerpopties zijn perfect voor klanten die dromen van een uniek vliegtuigontwerp. Onze ontwerper zal al uw ideeën nemen en een uniek vliegtuig creëren dat de luchthavens zal doen schudden en koning van de hemel zal zijn.

VL3 Interieur
Wist u dat JMB Aviation werkt met de hoogste kwaliteit leder voor de interieurstoelen? Ja, dat klopt - hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt bij de productie van luxe auto's over de hele wereld. Klanten kunnen kiezen voor het "JMB Allure" interieur dat 4 verschillende zetelontwerpen en 7 fantastische kleurkeuzes biedt. Als u kiest voor de optie "Allure FREE", zijn er 4 verschillende stoelmodellen, met tot 25 lederkleuren en 120 gordelkleuren beschikbaar om het design naar een hoger niveau te tillen. Er is ook een onbeperkte keuze aan kleuren voor de stiksels en logo's op de stoelen.  Zo kunt u uw nieuwe VL3 evolution cockpit volledig naar eigen inzicht aanpassen.

VL3 Configurator
Eerder dit jaar lanceerden wij met trots de VL3 evolutieconfigurator.  Hierdoor kunnen onze klanten hun vliegtuig volledig online aanpassen en ontwerpen, nog voordat ze onze ontwerper ontmoeten en het vliegtuig definitief maken voor productie. Voel je vrij om deze geweldige online functie vandaag nog te proberen.  Zodra u uw droomvliegtuig heeft ontworpen, zal ons team u graag helpen met meer details.

VL3 CONFIGURATOR HIER!